Gyermekmegőrző játszótárs Keresztúron

Új szemléletű játékos foglalkozás indul szeptembertől a Vigyázó Sándor Művelődési Házban.

 

Együttjátszó Csicsi Bohóccal

 

A 3-7 éves korosztálynak szóló Együttjátszó foglalkozást Csicsi, a bohóclány tartja, aki civilben Tóthné Tavasz Dia, animátor, a Csicsi Bohóc Fejlesztő Füzetek készítője és két kisgyermek édesanyja.

A foglalkozás ötlete az animátori képzés alatt, a játszóházi gyakorlaton született meg. Egy olyan játék tér létrehozása volt a cél, ahol a gyerekek nem egymástól függetlenül, elsősorban játékokkal játszanak, hanem -animátori moderálással- együtt, egymással közösen játszanak minél kevesebb eszköz bevonásával. A játékban a főszerepet a gyerekek fantáziája kapja, az improvizáció és a vidám közösségi élmény. Az Együttjátszó Csicsi Bohóccal foglalkozáson az animátor Csicsi, a bohóclány, de tervbe van téve a későbbiekben további karakterek bemutatására is. A foglalkozások keretét egy-egy Csicsi Bohóc mese adja, ami aztán megelevenedik, vagy spontán átíródik a szabad játék során. Az Együttjátszó egy órás, alaposan megmozgató, aktív játékos foglalkozás gyerekeknek, ami szeptembertől minden szerdán délután, 5 órától várja az érdeklődőket.

A foglalkozáson a gyerekek játszótársat kapnak, a szülők pedig megbízható gyermekfelügyeletet, hiszen a foglalkozás ideje alatt maradhatnak is, de el is mehetnek ügyintézni, bevásárolni, pihenni.

Bővebb infó: www.csicsibohoc.hu
Első foglalkozás: 2017.08.06. szerda 17 óra

Ára: 1000 Ft/alkalom

csicsi_bohoc_ egyuttjatszo